Terapia me bletë, mrekullia e mjekësisë alternative

Terapia me anë të thumbimit të bletëve, e njohur ndryshe si “apiterapia”, ë’shtë një ndër më të përdorurat në mjekësinë alternative.

Ajo përdor polenin, helmin e bletëve, pelten mbretërore dhe mjaltin për të kuruar disa sëmundje.

Pavarësisht se është proces shumë i dhimbshëm, përfitimet e kësaj terapie janë thuajse magjike.

Ky pickim ka shumë veti shëruese dhe ndihmon në përmirësimin apo zhdukjen e sëmundjeve kronike dhe autoimune, si sklerozën, alergjitë, disa probleme kardiovaskulare, tensionin e lartë të gjakut etj.

Terapia me bletë, mrekullia e mjekësisë alternative

9/6/2021