Bletari yne është e përshtatur për të thithur ajrin direkt nga kosheret. Ajri i kosheres përmban një sërë substancash terapeutike efektive, kryesisht vajra esenciale, por edhe substanca te prodhuara drejtpërdrejt nga bletet (perzierje e substancave të avulluara nga mjalti, propolisi, poleni, pelte mbretërore dhe të tjera) ka nje efekt pozitiv në problemet e frymëmarries, astma,bronkit, ndihmon ne ruaitjen e nje gendje të mire të rreshtimit te sistemit te frymëmarrjes, redukton stresin.

Procedura e inhalimit zgjat 1h.

Keni ndonjë pyetje apo dëshironi ndonjë informacion të mëtejshëm?

KONTAKT

Përdorni formularin tonë të kontaktit dhe na dërgoni një e-mail. Ne do të merremi me pyetjen tuaj dhe do t'ju kthehemi menjëherë.

APITERAPIA

Tërrnje, Suharekë

Hë - Prm:

7:30 - 19:00

Telefono : +383 049834202

Posta elektronike : info@beeapiterapia.com