Keni ndonjë pyetje apo dëshironi ndonjë informacion të mëtejshëm?

KONTAKT

Përdorni formularin tonë të kontaktit dhe na dërgoni një e-mail. Ne do të merremi me pyetjen tuaj dhe do t'ju kthehemi menjëherë.

APITERAPIA

Tërrnje, Suharekë

Hë - Prm:

7:30 - 19:00

Telefono : +383 049834202

Posta elektronike : info@beeapiterapia.com