AJRI ZGJOIT PËR TERAPI TË FRYMEMARRJES

AJRI ZGJOIT PËR TERAPI TË FRYMEMARRJES

Cfare perfitojme nga Api Terapia?

Brenda ne koshere, bletet jane gjithmone duke punuar. Disa prej bleteve kane detyren per te bere ventilimin e kosheres dhe per te bere avullimin e perqindjes se ujit te ndodhur ne nektari brenda ne hoje. Nga ky proces ne hoje maturohet mjalti dhe ajri mbushet me te gjitha vajrat esenciale te luleve, te cilat sillen nga bletet bashke me nektarin, nder ato dhe poleni.

Ne ajrin e kosheres gjithashtu gjendet propolis, dylli dhe qumshti i bletes.

Keni probleme me astmën ?

Një nga konceptet bazë të këtij lloji mjekimi është se të gjitha sëmundjet mund të trajtohen duke përdorur apiterapi.Kjo përfshin dhe astmën.Shumë studime janë kryer për të vlersuar efektet e apiterapisë në lidhje me trajtimin e astmës duke vërtetuar se është një nga mënyrat më efektive për ta trajtuar atë.

NA NDJEKNI NE INSTAGRAM

LAJMET

Keni ndonjë pyetje apo dëshironi ndonjë informacion të mëtejshëm?

KONTAKT

Përdorni formularin tonë të kontaktit dhe na dërgoni një e-mail. Ne do të merremi me pyetjen tuaj dhe do t'ju kthehemi menjëherë.

APITERAPIA

Tërrnje, Suharekë

Hë - Prm:

7:30 - 19:00

Telefono : +383 049834202

Posta elektronike : info@beeapiterapia.com